Gratis levering/afhentning på Sjælland
|
Spar op til 20% på festpakker
|
Hurtig kundeservice

Hvad tilbyder vi

Hos TopEvent kan du leje udstyr til din næste fest. Du kan leje professionelle trådløse højtalere, discolys, popcorn-maskine, slush ice-maskine og hoppeborge. Lejer du en af vores pakker får du også pynt (servietter, paptallerkner og balloner).

Se alt udstyr

Kontakt os for at høre mere

    Se vores video

    Se hvad vi har af udstyr, som du kan bruge til at holde børnefødselsdag hjemme

    More About Us

    Det kan du leje hos os

    Højtaler, popcorn og slush-ice

    Til dig, der har brug for det basale
    Læs om basispakke fra 2.500,-

    Se billeder fra vores galleri

    Se galleri
    Har du spørgsmål?

    Ofte stillede spørgsmål

    Hvor lang tid kan jeg leje udstyret?

    Du kan selv vælge, hvor lang tid du ønsker at leje udstyret og tilbehøret, når du booker. Du betaler pr. døgn.

    Du vil dog altid blive kontaktet i forhold til, hvornår aflevering/afhentning præcist skal ske. Det skyldes, at der kan være flere bookinger i løbet af dagen, så det hele skal passe sammen. Hvis du fx booker lørdag kl. 11 til søndag kl. 10, kan det være, at der først kan ske aflevering kl. 12, og at afhentning skal skal ske kl. 9. Vi prøver selvfølgelig altid at få det til også at passe ind i din kalender og så tæt som muligt på de ønskede tidspunkter. Dette vil du blive kontaktet om, når du har booket.

    Jeg har særlige ønsker - kan I hjælpe?

    Ja! Vi vil altid gøre vores bedste for at give jer/dit barn en oplevelse for livet. Hvis du har særlige ønsker til fx udstyr eller pynt, må du endelig sige til, og så prøver vi at gøre vores bedste.

    Hvordan foregår betalingen?

    Du kan ved bookingen vælge, om du vil betale med MobilePay ved afhentning, eller om du overføre beløbet til via bankoverførsel. Betalingen skal ske, før udstyret udleveres.

    Tilbyder I levering og afhentning?

    Ja, hvis du booker en af vores temafest pakker. Ellers skal det aftales med os. Hvis du lejer en festpakke, tilbyder vi gratis levering/afhentning til kantsten på Sjælland. Fyn koster 750 kr. og Jylland 1.500 kr.

    Hvad hvis udstyret går i stykker?

    Når du lejer vores udstyr, er du erstatningsansvarlig for alle skader, som er opstået under lejeperioden. Du kan evt. kontakte din forsikring for at høre, om de dækker omkostningerne.

    Hvornår er udstyret ledigt?

    Når du booker, kan du tjekke vores kalender for udstyret. I 99% af tilfælde er kalenderen ved bookingen up to date, men du har booket, og udstyret ikke er tilgængeligt, hører du fra os hurtigst muligt efter bookingen. Du er også altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om ledigheden.

    Alt til forskellige behov

    Eksempler på priser på leje af udstyr

    Festpakke

    Festpakke
    Fra2500 kr.
    • ✓ Inkl. udstyr og pynt
    • ✓ Bl.a. trådløs højtaler, popcorn maskine, slush ice maskine, servietter og pynt
    • ✓ Op til 40 personer/serveringer
    • ✓ Gratis levering til Sjælland
    • ✓ Spar op til 20%

    Trådløs højtaler

    Fra950 kr.
    • ✓ Trådløs Soundboks 4
    • ✓ Batterilevetid op til 40 timer
    • ✓ Modstår vand, sne, kulde og varme
    • ✓ Professionel og kraftfuld lyd

    Popcorn maskine

    Fra1100 kr.
    • ✓ Lav selv lækre popcorn
    • ✓ En portion popcorn (150 g) er klar på blot 2 min.
    • ✓ Lav op til 5 kg popcorn i timen
    • ✓ Inklusiv bægre, skovl, majs og olie
    • ✓ Med varmelegeme så popcornene holdes lune

    Discolys

    Fra950 kr
    • ✓ Professionelt lys
    • ✓ Med drejeligt lys og laserlys
    • ✓ Vælg flere forskellige programmer
    • ✓ Inklusiv fjernebetjening

    Aktiviteter til børnefødselsdage

    En børnefødselsdag er en særlig lejlighed. Hvis børnefødselsdagen har været rigtig god, vil dit barn tale om det længe efter fødselsdagen har været afholdt. Du kan gøre dagen helt uforglemmelig for dit barn ved at fuldende dagen med festlige og mindeværdige aktiviteter. Uanset om du planlægger en lille sammenkomst derhjemme eller en større fest i et festlokale, er det vigtigt at sørge for aktiviteter, der holder børnene underholdt og engageret.

    Her er nogle idéer:

     

    1. Skattejagt: Arranger en skattejagt med ledetråde og skjulte skatte. Lad børnene arbejde sammen for at løse ledetrådene og finde skatten.
    2. Lej en hoppeborg: Hoppeborge er alletiders for børn i næsten alle aldre. Børnene får motion og er samtidig underholdt længe.
    3. Underhold med et børnefødselsdagstema: Hvis du har et tema, vil hele festen være en underholdning i sig selv. Her på TopEvent.dk har vi fx et dinosaur tema. Her er der bl.a. underholdning ved, at børnene skal grave dinosaurfossiler op ad en lille sandkasse og kan tegne med tuscher på dinosaurprint-tegninger.
    4. Ansigtsmaling: Køb til ansigtsmaling hvor børnene kan få deres ansigter malet med sjove designs og figurer.
    5. Stopdans: En af favoritaktiviteterne til børnenfødselsdage er stopdans. Når du lejer en af vores festpakker her på TopEvent, får du en trådløs, professionel højtaler, som kan fyre op for et brag af en fest med stopdans!
    6. Ballonkunst: Hyr en ballonkunstner til at skabe forskellige ballonfigurer som sværd, dyr eller blomster til børnene.
    7. Kreative workshops: Sæt et kreativt hjørne op, hvor børnene kan deltage i aktiviteter som perlelavning, tegning, eller lave deres egne smykker.
    8. Lej popcornmaskine: En popcornmaskine giver børnene lune og sprøde popcorn. Det er underholdning i sig selv at kunne gå frit frem og tilbage for at snacke popcorn. Popcornmaskinen holder endda popcornene lune hele dagen!
    9. Mini-Olympiade: Arranger en række sportsaktiviteter som løb, hinkning, eller boldspil og tildel medaljer til vinderne.
    10. Limbo: Sæt gang i festen med en omgang limbo, hvor børnene skal bøje sig bagover og forsøge at komme under en lav stang uden at røre den.

    Disse aktiviteter kan tilpasses efter temaet for fødselsdagen og børnenes alder og interesser. Husk at have det sjovt og skabe en mindeværdig oplevelse for fødselsdagsbarnet og deres venner!

    Børnefødselsdag tema – hvilke temaer har I?

    Vi har følgende temaer:

     

    Temaerne kan både gå til drenge og piger. Men prinsessetemaet er selvfølgelig særlig populært, hvis du har en pige, mens dinosaurtemaet er særlig populært, hvis du har en dreng. Discotemaet er perfekt til begge køn, eller hvis du bare skal holde en fed fest med discolys og røgmaskine.

    Du kan se alle vores temapakker her.

    Lej en af vores festpakker som tema til børnefødselsdag

    Vil du gerne holde en tema børnefødselsdag for dit barn? Her på TopEvent.dk tilbyder vi temapakker, som indeholder alt, hvad du skal bruge, når børnefødselsdagen skal afholdes hjemme eller i et festlokale.

    Temapakkerne (bortset fra basis-pakken) indeholder bl.a. følgende:

    ✓ Popcorn-maskine (inklusiv majs, salt og bægre til ca. 40 serveringer/personer)
    ✓ Slush ice-maskine (inklusiv bægre og saft til ca. 40 serveringer/personer)
    ✓ Professionel, robust og trådløs højtaler
    ✓ Hoppeborg
    ✓ Pynt og dekoration

    Vores disco tema indeholder professionelt discolys og en røgmaskine i stedet for hoppeborgen.

    Pynt og dekoration i temapakken består af følgende i temafarver:

    • Festhatte eller lignende hovedbeklædning til 20 personer
    • Paptallerkner
    • Balloner og helium
    • Bordpynt
    • Farvelægning (udprint af noget inden for temaet samt tuscher)

    Lej popcorn maskine

    Popcorn maskinen er en af vores favoritudlejninger. Den sikrer dig lune og sprøde popcorn hele dagen – præcis som dem du køber, når du skal i biografen. De er altid et hit blandt børn og især til børnefødselsdage. Hvis du ikke overøser dem med smør eller andet fedtstof, er de faktisk også et sundere alternativ end slik og andre søde sager.

    Hvis du lejer popcorn maskinen som en del af en af vores festpakker, får du også majs, fedtstof, salt og bægre inklusiv i prisen.

    Lej Soundboks 4 højtaler

    Hos TopEvent kan du leje en professionel, trådløs og robust højtaler. Vi udlejer Soundboks 4 højtalere – uanset om du skal bruge den en enkelt aften eller en hel uge.

    Højtaleren er kraftig og en enkelt højtaler er rigeligt til at fyre op for en god fest – også selvom festdeltagerne for eksempel består af 30 skrigende børn. Højtaleren er trådløs, så du kan rykke rundt på den, som du vil.

    Soundboks højtaleren kan bl.a. holde strøm i op til 40 timer ved medium lydstyrke, så der er rigeligt strøm til en hel dag med fest for børnene.

    Få inspiration og nyheder i din indbakke